Praktijkinformatie

Fysiotherapie De Ringvaart is BIG- geregistreerd en opgenomen in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF NL), lid van CVA netwerk Midden-Holland, lid van Bekken Werkgroep Rijnmond, Bekken Netwerk rondom Groene Hart Ziekenhuis, Regionale afdeling van de NVFL en het oncologie&oedeemnetwerk.

Aanmelden

Als u een afspraak wilt maken , kunt u zich telefonisch aanmelden: 0180-312060 of het contactformulier op deze website invullen. Bij aanmelding kunt u uw voorkeur voor een behandelaar en of een behandeltijd kenbaar maken. Afmelden voor een behandeling, 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt u een nota te sturen.

Verwijzingen

U kunt door uw huisarts, medisch specialist, een gespecialiseerd verpleegkundige, een verloskundige etc. verwezen worden voor een behandeling. U brengt dan uw verwijzing mee tijdens de eerste afspraak.
U kunt ook zonder verwijzing een afspraak maken, de zogenaamde Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Uit screening en onderzoek blijkt of wij u in behandeling kunnen nemen.

Behandelingen

De behandeling is individueel en wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven. Wij geven ook groepstrainingen, bekijk de beweegactiviteiten voor ouderen.